0,00 kr.

Neptunseafood

Neptun Seafood ApS er en virksomhed der gør en ære i at finde og levere hvad der netop er vores kunders behov , Vi har Danmarks største sortiment inden for bl.a. fisk og skaldyr.

Alt hvad vi gør hos Neptunseafood er at udfordre og bryde grænserne for hvad der anses for normalen indenfor vores branche. Vores mission er at forbedre og sikre den nuværende tilstande i fiskeriet lokalt, men også globalt, ved hele tiden at indtænke hvordan vi bidrager med bæredygtig adfærd i vores daglige indkøb på landets auktioner og lokale fiskeriforeninger, samt hvordan vi gør at vores egne fiskeflåde så bæredygtig som muligt. Vi arbejder i at sø pakke fisken ,direkte på vores både,så fiskene er endnu friskere end frisk når den leveres hos kunden.

Fagfolk med fokus på kvalitet

Vi leverer friske råvarer med omtanke

Vi inspirerer vores kunder for så vidt muligt at vælge fisk ifølge Verdensnaturfondens vejledninger. Vi har en sektion her på siden som informerer om hvordan forvaltningen er mest ansvarlig for de lokale økosystemer, og hvilke tanker man burde gøre sig når man indkøber sine fisk igennem Neptunseafood.

Vi tror på dialog med vores kunder og vor specialviden gør os i stand til at rådgive om hvilke typer fisk og skaldyr, som både er mest økonomisk fordelagtige, bæredygtige og som giver de bedste oplevelser for slutkunden.

Vi søger altid at levere den bedste kvalitet af fisk og skaldyr som maksimalt er 24 timer undervejs fra hav til kunde. Fiskene bliver leveret med egne kølebiler over hele landet. Det er medvirkende til en friskhed og præcision i leveringerne.

Et bredt netværk af samarbejdspartnere, herunder talrige auktioner over hele landet og lokale fiskeriforeninger, sikrer vore kunder et bredt udvalg og høj kvalitet af frisk fisk. Vi leverer alle slags røgvarer, både kold og varmrøget, som er røget af meget dygtige fagfolk! 

Vores aftaler med de lokale foreninger tilsikrer, at de af vore kunder som ønsker fisk på menuen fra lokale farvande kan imødekommes. Vi praler faktisk også med at have det bredeste sortiment af frisk fisk& skaldyr samt frossen fisk & skaldyr herhjemme.

Hvis det findes i havet findes det hos os! Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og stiller store krav til vore samarbejdspartnere ,hvor vi nu også er begyndt at kunne levere i C02 neutrale kasser.

Vi gør en stor indsats for at inspirere vore kunder til at planlægge og forberede indkøbene så der bruges et minimum af resourcer ved leverancer med omtanke for miljøet. Vi arbejder aktivt med at nedbringe vores miljøaftryk, vi gør en forskel i det daglige og der er handling bag vores ord. 

Når man er kunde hos Neptunseafood modtager man løbende påmindelser vedr. bestillinger, enten pr. SMS, e-mail eller pr telefon for at sikre ordrer bliver modtaget rettidigt, og som samtidig sikrer den bedst mulige friskhed og kvalitet.

Neptunseafood er deres garanti for den friske råvare!


Fisken er altid skåret af professionelle fagfolk og pakket i drypfrie thermo kasser. Alt vores personale som er i berøring med vores produkter har hygiejne bevis, samt vores chauffører har altid mundbind & handsker på og de føre en skarp digital egenkontrol i bilerne.

Vores skarpe bogholderi yder også den service at lave jeres øko regnskab,så hver 3 mdr får i en opgørelse over alt hvad i har købt .
Neptun Seafood ApS er en virksomhed der gør en ære i at finde og levere hvad der netop er vores kunders behov. Vi har Danmarks største sortiment inden for bla fisk og skaldyr.
info@neptunseafood.dk
70 20 88 88
CVR 41344695
Copyright © 2020 – 2024 Neptun Seafood Alle rettigheder forbeholdes.
visa
mastercard
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram